24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

вівторок, 27 березня 2018 р.

Тиждень родини у школі

Щастя у сім'ї - мир на Землі!

Сьогодні до шкільної бібліотеки завітали учні 3-А класу разом з класоводом Пакош Л.О. Бібліотекар провела для школярів годину інформації "Зерна народної мудрості", присвячену найріднішим людям на землі - батькам. 
Також, учні пригадали багато приказок і прислів'їв про маму, тата, родину. Разом із бібліотекарем створили "Родинне сонечко". А ще - слухали і співали пісні, читали вірші, пригадували найщиріші й найгарніші слова-звертання до своїх рідних. 
На завершення зустрічі, бібліотекар запропонувала учням створити своє "Родинне дерево", використовуючи листівку-шаблон "Моя сім'я".
Символічно, що таке міні-свято відбулося у бібліотеці. Адже бібліотека - це скарбниця народної мудрості, яка відкривається зі сторінок книг. 
Книги дарують нам справжню мудрість віків: казки, легенди, байки й оповідання, вірші, думи та пісні, загадки, приказки й прислів'я, які тисячоліттями створював і зберігав наш народ, передавав з покоління до покоління.


Немає коментарів:

Дописати коментар