24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

середу, 25 квітня 2018 р.

#Почнизсебе!
З метою виховання у молоді свідомого ставлення до навколишнього середовища та його захисту, любові до природи, рідної землі, приведення до належного стану зелених зон територій свого навчального закладу, створення нових оазисів, Помічнянська ЗШ І – ІІІ ступенів №3 17 квітня 2018 року ініціювала загальноміський екологічний флешмоб «Почни з себе!», присвячений Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля!», Дню Довкілля та Дню Землі.
Умови: створити фоторепортаж, який би демонстрував дії щодо охорони, збереження та примноження екологічних багатств навколишнього середовища своєї школи.
Обов'язковими умовами акції є:
- залучення учнів усіх класів;
- наявність на фото девізу «Почни з себе!»

ЗВІТ 

Немає коментарів:

Дописати коментар