24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

понеділок, 16 квітня 2018 р.

Земля - наш спільний дім

Чисте довкілля - гарне здоров'я!
Цей тиждень у нашій школі - особливий. Він присвячений Всесвітньому дню довкілля (21.04) та Всесвітньому дню Землі (22.04). 
У шкільній бібліотеці оформлена книжкова виставка з теми. На виставці представлена література різних напрямків і жанрів: художня, науково-популярна, довідкова, періодичні видання. Учні можуть не тільки переглянути книги в бібліотеці, а й узяти їх додому.
Для учнів 5-а та 7-а класу була проведена година інформації. ЇЇ підготували і провели Осипенко Л.М. та Ружанська Т.В. Школярі переглянули презентацію "Земля - наш дім", взяли участь у дискусії "Земля нам дарує життя. А що ми можемо зробити для Землі?"







Немає коментарів:

Дописати коментар