24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Гей, малюк, здоровим будь! Про безпеку не забудь!
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек виходить за межі  навчального закладу. 11 жовтня в рамках проєкту #SpeakUpUkraine#TraffikChelledge#0141 учні нашої школи завітали у гості до майбутніх школяриків - у дитячий садок "Капітошка". І завітали не просто так, а з цікавою виставою лялькового театру "Школа безпеки мудрої Оленки". 
Виявляється, що у казковому лісі також є дороги і тротуари, світлофори й перехрестя. Але не всі звірята дотримуються правил дорожнього руху, тому іноді потрапляють у неприємні ситуації на дорозі. А щоб цього уникнути, треба бути обережним на дорозі, вчити правила дорожнього руху і слухати дорослих.
Малята з цікавістю дивилися і слухали виставу, яку підготували для них учні 4-х класів. 
На останок, дітки взяли участь у конкурсі загадок, який підготувала для них бібліотекар Ружанська Тетяна. Всі дорослі були вражені - малята відгадали всі загадки! Тому приємним подарунком для них стали смачнющі яблука та цікаві книжечки.





Немає коментарів:

Дописати коментар