24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

середу, 22 січня 2020 р.

Здоровим бути - здорово!
#ТижденьЗСЖ  З метою популяризації і пропаганди здорового способу життя, вдосконалення валеологічної освіти, формування культури здоров’я дітей та учнівської молоді у Помічнянській ЗШ №3 20 січня 2020 року розпочався Тиждень здорового способу життя під гаслом «Здоров’я дітей - здоров’я нації».
Згідно плану заходів, у понеділок в усіх класах школи відбулися класні години та години спілкування з даної тематики, а у вівторок замайоріла виставка інформаційних вісників учнів 5-7 класів. Кожен колектив презентував власне бачення принципів здорового способу життя та у яскравій кольоровій гамі акцентував усім здобувачам освіти їх значимість у житті кожної людини. 
Також, цього ж вівторка, у групах продовженого дня вихованці 3-4 класів розфарбовували розмальовки «Корисні та шкідливі продукти» та обговорювали значимість та користь цих продуктів у раціоні людини. (матеріали з програми Healthy Schools). Тиждень триває! А з ним і повчальні та цікаві заходи:)


Немає коментарів:

Дописати коментар