24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

понеділок, 1 квітня 2024 р.

1 квітня - День сміху!

СмІшки з Книжки
Серед багатьох наук є одна з чудернацькою назвою - гелотологіяЦе наука про сміх. Так-так, є й така!
Сьогодні всім нам як ніколи потрібно тримати здоровий дух і бадьорий настрій. А яке ж здоров'я без сміху - найкращих ліків, яких ніколи не купиш у жодній аптеці за всі гроші світу? 
Та веселий сміх і гарний настрій завжди може подарувати читання гумористичних творів! 

Дмитро Білоус - своїми гумористичними творами ніколи не намагався догодити людям з відсталими смаками, навпаки, - своїми майстерними й дотепними оповідками намагався вплинути на розвиток їх смаків.
Читати твори автора: https://gumoreska.in.ua/biloys/







Остап Вишня справжнє прізвище Губенко Павло Михайлович  – видатний український письменник, високоталановитий майстер сатири та гумору.  Митець самобутній і неповторний, він формувався і зростав на ґрунті народного життя і своїм словом успішно слугував утвердженню добра.
Читати твори автора: Гумореска.in.ua  






Гуморески Павла Глазового - найкращі й найвеселіші. Кожна з них - це тонкий сплав життєвої мудрості, витонченого гумору та незламного оптимізму. Піднімає настрій, гарантовано, на сто відсотків!
Читати твори автора: Гуморески.in.ua , OnlyArt   , Мала Сторінка






Не було свого часу в Україні людини, яка б не чула прізвища полтавського гумориста Олександра Ковіньки. Веселий дотепник у житті і творчості, Олександр Іванович мав Божий дар у душі - почуття гумору і глибоке чуття слова, що не покидали чоловіка ні в приємні, ні в гіркі хвилини його буття. А в житті траплялося всяке.
Читати твори автора: Письменницький портал
Анатолій Костецький - мабуть один з найулюбленіших письменників у дітей та їх батьків. Його веселі, дуже добрі вірші змусять усміхнутися і не залишать байдужими жодного читача. Читати твори автора: Жартівливі віршики про школу і школярів,  Інші твори

Степан Олійник - нащадок чорноморських козаків хотів бути якомога ближчим до народу. Навіть не користувався мікрофоном під час виступів. Говорив: “Так до людей ближче”. Сміху Олійникового боялися, а самого його любили.








Гуморески Степана Руданського являли собою нову різновидність гумористично-сатиричних віршованих творів, якої раніше в українській поезії не було і поява якої вимагала закріплення відповідним терміном. 
Читати твори автора: Гуморески, байки, вірші







Дитячі твори Платона Воронька приваблюють читача своєю безпосередністю, щирістю, оригінальністю, уважним ставленням поета до дітей, умінням зацікавити, звеселити, насмішити, розчулити їх, а разом з тим і повчити, примусити задуматись над своєю поведінкою.
Читати твори автора: Гумористичні вірші для дітей







Творчість Сашка Дерманського насамперед орієнтована на дітей молодшого та шкільного віку. Творам письменника властиві яскраві і привабливі персонажі, веселі історії і захоплюючі пригоди, завдяки чому діти читають їх на одному диханні.
Читати твори автора: Гумористичні віршики для дітей

Україна - щедра на сміхотворців, сатириків-гумористів. Українці - веселі й багаті на сміх! Коли є сміх, буде й до сміху. Важливо не забувати: сміх врятував світ. Чудодійно-цілющий і веселий сміх - найкращий поцілунок людству!

Немає коментарів:

Дописати коментар