24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

неділю, 11 червня 2023 р.

Казки Погорєлова - для дітей і про дітей!

Бібліотека та вихованці Помічнянського ліцею №3 (Кіровоградська область) щиро дякують проєкту #казкиПогорєлова за подаровані чудові книжечки.   https://www.facebook.com/groups/198727438233911/user/100003348224693


Креативна команда https://pogorelovtales.com/ втілила у життя мрію бібліотеки – набір із п’яти розвиваючих, двомовних дитячих історій тепер доступний кожному відвідувачу.
Батьки, учителі й бібліотекар задоволені, що у дітей є можливість прочитати дивовижні історії, у яких можна пізнати і себе, і своїх друзів.



Тексти казочок доступні й зрозумілі, мають одну спільну рису - це справжні сімейні казки з глибоким виховним змістом. Адже в них розповідається про наших дітей - слухняних і не дуже, про таких, які впевнені, що знають усе на світі, але, насправді, знають не так і багато. Книжки написані простими і зрозумілими словами й торкаються дуже важливих дитячих тем: добра і зла, любові до природи, тварин, навколишнього світу. А їхні герої навчають маленьких читачів жити у світі, де панує взаємоповага, толерантність та самопожертва… https://school-library3.blogspot.com/2023/03/blog-post.html
До того ж ці казочки двомовні що неабияк сприяє кращому засвоєнню англійської мови.
Дякуємо автору команді #PogorelovTales за таку ініціативу! 

Немає коментарів:

Дописати коментар