24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

вівторок, 2 лютого 2021 р.

Інженерний тиждень


Ми не уявляємо свого життя без електрики. Але не всі знають, як безпечно з нею поводитись? Звідки дізнатися про принципи роботи електроприладів?
На всі ці запитання можна знайти відповіді у…. шкільній бібліотеці. І не тільки прочитати у книжках, а ще й самому навчитися збирати електронні схеми за допомогою експериментального конструктора «Знаток».






Діти кожної перерви біжать до бібліотеки, щоб познайомиться з азами механіки і електрики, навчитися будувати і дізнатися принцип роботи дверного дзвінка, сигналізації і багато чого іншого! Сенсорний і магнітний вимикачі, лампа розжарювання, моторчик з диском, що літає, сигналізація, абсолютна свобода при збиранні елементів. Все це дуже цікаво, адже можна зібрати безліч цікавих схем, починаючи від найпростіших з лампочкою і закінчуючи повноцінним радіоприймачем і, навіть, детектором брехні!






Немає коментарів:

Дописати коментар