24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

суботу, 20 квітня 2024 р.

20 квітня - ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

У 2024 році Український День навколишнього середовища (День довкілля) припадає на 20 квітня.

Відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98.
Цього дня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.
Спочатку свято було задумано для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху.
Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) - Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом Дня довкілля.

Центр екологічних ініціатив "Екодія" – це громадська організація, яка об’єднує експертів та активістів навколо ідеї збереження довкілля через вплив на прийняття рішень. Ми ведемо боротьбу за енергоефективність, відновлювану енергетику, протидію зміні клімату, за чисте повітря для всіх, розвиток сталого транспорту і сільського господарства України.



Земля - наш дім. Екологія. Довкілля.



Соціальний ролик про сортування сміття

Пригоди лісових друзів – Природу бережіть (Clara Studio.tv)

Цікаві логічні ігри для юних любителів природи!

Сортуємо сміття правильно!


Природа: жива й нежива


Кросворд "Екологія"

Перевір свою екологічну культуру

Природа. Людина. Професії. Гра "Склади пару"

Флора рідної Землі

Загадки про тварин 

Немає коментарів:

Дописати коментар