24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

пʼятницю, 5 квітня 2024 р.

Тиждень безпеки в Ліцеї

 Помічай, упізнавай, поводься безпечно!


Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Воно дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі.
Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину вразливою в усіх відношеннях.


Не стоять осторонь і освітянські бібліотеки.
Значна увага приділяється розбору практичних питань із навчання дітей правильному поводженню в різних життєвих ситуаціях. Тому, основним завданням бібліотеки є розширення знань про основи безпеки життєдіяльності, про різного роду надзвичайні ситуації та правила поведінки під час їх виникнення, про безпеку у повсякденному житті та ведення здорового способу життя.
Сьогодні, у надскладний для України воєнний час, особлива увага приділяється поширенню знань з мінної безпеки.
 

У бібліотеці Ліцею учні мають змогу не лише переглянути пізнавальні відеоролики, а й прочитати цікаві книжки-комікси, взяти участь у пізнавальних квестах з мінної безпеки, пограти у логічні ігри та розмалювати розмальовки.





Немає коментарів:

Дописати коментар