24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

четвер, 19 жовтня 2023 р.

Українські осінні традиції

Шануймо традиції українського народу!

Наш український народ має багату і оригінальну культуру, надбану численними поколіннями. З давніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, святах, обрядах, фольклорі. Це - світовідчуття та світосприймання нашого народу. Українські традиції пояснюють та обґрунтовують взаємини між людьми, між людьми і природою, духовну цінність кожної окремої людини, і народу взагалі.
Рід наш прекрасний духовністю. Наші пращури відбирали найцінніші надбання, збагачуючи їх, і бережливо передавали з покоління до покоління. Українці вміли відчувати природу, черпати здоров’я, силу й красу з її лона; всі творчі сили людини були спрямовані на зміцнення сім’ї, свого роду.


19 жовтня в нашому ліцеї «Гармонія» відбувся яскравий і колоритний веселий захід «Осінній батл» серед учнів 1-4 класів.


Протягом свята представники кожного класу розповідали про користь одного з обраних ними овочів, загадували усім присутнім загадки, читали вірші, а також представляли страви, виготовлені з нього.
Потім усі охочі мали змогу пограти у веселі цікаві ігри. А завершенням свята звісно було смакування усіх страв, які були виготовленні дбайливими руками нашим матусь.
Не минуло і без благодійності… Страв виявилося так багато, що діти не змогли їх подужати, тому гості дійства змогли придбати їх за донати. Таким чином вдалося зібрати невелику суму для наших захисників, яким ми вкотре дякуємо за можливість святкувати, навчатися, розвиватися…



Немає коментарів:

Дописати коментар