24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

четвер, 7 грудня 2023 р.

Українська хустка-берегиня

Хустка - берегиня українського жіноцтва

Можливо, хтось скаже, що хустка – це не сучасно. А ми іншої думки. З давніх давен в Україні хустку вважали не лише прикрасою, а й оберегом жіночої вроди. Існує багато народних традицій та прикмет, пов’язаних з українською хусткою.
Сьогодні учні 7-х класів взяли участь у просвітницько-ігровій програмі, присвяченій Всесвітньому дню української хустки «Хустка – берегиня українського жіноцтва». Хлопці й дівчата спробували себе у ролі модельєрів і художників, дізналися багато цікавих фактів про українську хустку, відповідали на питання вікторини, поділилися креативними ідеями щодо використання хусток у повсякденному житті.
Дякуємо учасникам і організаторам свята. Було цікаво, повчально і корисно.
Зберігаймо та примножуймо наші українські традиції, адже це наше минуле, теперішнє і майбутнє!
Безмежно дякуємо і вклоняємось нашим ЗСУ за кожен новий день, за кожну хвилину нашого життя, за можливість проводити такі свята!














Немає коментарів:

Дописати коментар