24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

пʼятницю, 2 лютого 2024 р.

Тиждень сприяння здоровому способу життя

Бібліотечна вікторина "Азбука здоров'я"


Здоров’я людини – необхідна умова навчання, творчості, здійснення мрій. Це своєрідний запас, який потрібно берегти та примножувати.У сучасному світі поширюється рух за здоровий спосіб життя – заняття спортом, здорове харчування, читання книжок, відмова від усього, що може нашкодити здоров’ю. Нині це – престижно, навіть модно, цього навчають у школі.


Цього тижня до бібліотеки завітали учні 4-х класів для того, щоб взяти участь у бібліотечній вікторині «Азбука здоров’я»


 У цікавій ігровій формі діти закріпили свої знання про здоров’я та здоровий спосіб життя, адже це - це запорука не тільки щасливого майбутнього, а й багатьох інших речей: успіху, стабільності та життєвого спокою.

Немає коментарів:

Дописати коментар