24 лютого 2022 року о 5 годині ранку росія завдала ракетних ударів по території України й розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Почалася Велика Вітчизняна війна Українського Народу проти нацистсько-фашистської орди рф. Українці стали на захист Рідної Землі. Ми впевнені - Україна переможе! За нами Правда, з нами Бог! Нас підтримує весь світ! Українці - вільний, нескорений народ! Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Ветерану-земляку Борису Петровичу Фрулю - 100 років

Життя, віддане Батьківщині


Уже, мабуть, у світі залишилося мало людей, яких треба переконувати, що доля кожного з нас у Господніх руках. І скільки б людина не прожила на цьому світі – все-таки життя видається коротким і журливим. Щось та й не вдалося здійснити.  Навіть тоді, коли оглядаєш уже пройдений шлях з висоти у сотню літ. Дійсно, ми часто вітаємо іменинників, і з-поміж усіх добрих побажань бажаємо дожити їм до ста років.

Але для Бориса Петровича Фруля ці побажання здійснилися.

20 вересня 2017 року він відзначив свій 100-річний ювілей. У цей день до багатьох привітань зі сторони керівників області й району, громадських організацій, ветеранів війни долучилися й учні та педагоги нашої школи. Адже саме в Помічнянській ЗШ №3 Борис Петрович довгий час працював військовим керівником.

Ми гордимося нашим славним земляком і бажаємо йому ще багато сонячних днів у здоровʼї та турботливому оточенні рідних та близьких.
У шкільному історико-краєзнавчому музеї школи оформлена експозиція, присвячена нашому славетному земляку.


Немає коментарів:

Дописати коментар